MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

Dziewczyny z Mechanika najlepsze w plażówce

NOWE
Dziewczyny z Mechanika najlepsze w plażówce

Zielnik miejski wraca na Wzgórze Zamkowe w Kielcach. Jakie są tam zioła? [ZDJĘCIA]

Zielnik miejski wraca na Wzgórze Zamkowe w Kielcach. Jakie są tam zioła? [ZDJĘCIA]

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Będzie więcej miejsc dla dzieci w przedszkolach w gminie Nowa Wieś Lęborska

Będzie więcej miejsc dla dzieci w przedszkolach w gminie Nowa Wieś Lęborska