MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie....
fot. 123rf

Oto sposoby na wykorzystanie resztek z kuchni. Obierki, liście, skorupki... Nie wyrzucaj ich!

Polacy wyrzucają tony jedzenia

W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie. Wiele osób wyrzuca też części na przykład warzyw i owoców, które z powodzeniem można wykorzystać w kuchni i nie tylko. Jeśli chcesz to zmienić i produkować mniej śmieci to zapraszamy Cię do naszej listy w duchu zero waste! Poniżej znajdziecie sposoby na wykorzystanie części pożywienia, które być może wcześniej wyrzucaliście do kosza. Niesłusznie!

Zobacz również

Alchemia, strzelanie i pokazy rycerskie na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe

NOWE
Alchemia, strzelanie i pokazy rycerskie na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe

Tłumy na Festiwalu Kwitnących Azalii i Rododendronów w Dalkowie

Tłumy na Festiwalu Kwitnących Azalii i Rododendronów w Dalkowie

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak