Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 32
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
To była chyba jedna z najgłośniejszych rewolucji Magdy...
fot. juxtapose

Kuchenne Rewolucje - te restauracje nie przetrwały. Nawet Magda Gessler nie pomogła [zdjęcia]

To była chyba jedna z najgłośniejszych rewolucji Magdy Gessler. W tym odcinku emocji nie brakowało! Francuskie bistro w Katowicach serwowało m.in. żabie udka i ślimaki. To jednak nie wystarczyło, by przyciągnąć gości. Problemy restauracji miała pomóc rozwiązać Magda Gessler, jednak wyraźnie nie mogła porozumieć się z właścicielką. Od samego początku dochodziło między nimi do spięć. Właścicielka cały lokal uważa za dzieło przypadku: począwszy od menu, a skończywszy na nazwie. - Kupiłam sobie restaurację jako zabawkę - przyznała przed kamerami. Po emisji programu również zabrała głos. Więcej w materiale: Justyna Wysk do Magdy Gessler: "Chociaż my dwie wiemy jak było".

Na portalach społecznościowych oraz blogach kulinarnych można znaleźć informacje, że lokal został zamknięty. Zniknął także profil restauracji na Facebooku, a wraz z nim opinie gości wystawiane na stronie.

Przeczytaj więcej: Kuchenne rewolucje online. "Czarny Motyl" w Katowicach [OPINIE, ZAMKNIĘTE]

Zobacz również

Najlepsze miejsca na grilla w mieście. O tym pamiętaj podczas grillowania

Najlepsze miejsca na grilla w mieście. O tym pamiętaj podczas grillowania

Oddział Pediatryczny przy ul. PCK zyskał nowe pomieszczenia. Pomalowała je lekarka!

Oddział Pediatryczny przy ul. PCK zyskał nowe pomieszczenia. Pomalowała je lekarka!

Polecamy

Nadchodzą najlepsze festiwale muzyczne w Polsce. Zobacz, kiedy i gdzie się odbędą

Nadchodzą najlepsze festiwale muzyczne w Polsce. Zobacz, kiedy i gdzie się odbędą

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka